Jäsenhakemus

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi pääsee jokainen piilolasialalla aktiivisesti toimiva henkilö, jonka jäsenanomuksen yhdistyksen hallitus on hyväksynyt.

Jäsenyyttä haetaan täyttämällä oheinen hakulomake.

JÄSENHAKEMUS

Miksi kannattaa olla Piilolasiseuran jäsen, tässä muistutuksena kooste eduista

Suomen Piilolasiseura ry tarjoaa alan ammattilaisille hyvän foorumin keskusteluihin kaikkeen piilolinssejä koskevaan. Lisäksi tuotamme työssä tarvittavien taitojen kehittämiseen tähtäävää koulutusta, josta on useimmiten saatavana täydennyskoulutuspisteitä. Piilolaseihin liittyvää työkentälle suunnattua jatkokoulutusta tarjotaan kaikille piilolasien ammattilaisille.

Piilolasipäivät ovat yhdistyneet Näköpäivien yhteyteen. Lisäksi joka toinen vuosi järjestetään keväisin yhteistyössä silmälääkärien kanssa koulutusta. Tarjolla on piilolaseihin liittyvää kotimaisten ja ulkomaisten huippuosaajien viimeisintä tietoa. Suomen Piilolasiseura ry:n jäsenet saavat nimellistä 50 euron vuosittaista jäsenmaksua vastaan tuntuvia etuja – esim. koulutukseen osallistumalla hyvittyy jäsenmaksu helposti:

- KAIKKI koulutus- ja workshoptilaisuudet jäsenhintaan.

- Optometria -lehti.

- Tuemme erilaisia projekteja sponsoroimalla opiskelijatöitä ja muuta piilolaseihin liittyvää kehitystyötä Suomessa

- Jäseniä kannustetaan ehdottamaan tuettavia projekteja.

Jäseneksi liittyminen (optikot/optometristit ja optisen alan myyjät) tapahtuu helposti nettisivullamme. Alennukset jäsenmaksuista: yli 65-vuotiaat 25 euroa/vuosi, opiskelijoille jäsenyys ilmainen valmistumisvuoden loppuun asti.